Krimpfolie Verpakking - Schlichter GmbH

Krimpfolie Verpakking – Schlichter GmbH

Perfekte Verpackungslösungen mit Krimpfolie verpakking von Schlichter GmbH. Hochwertige Krimpfolien für sichere und effiziente Verpackungen. Entdecken Sie unsere Produkte jetzt!

Mooie krimpfolie als halve busfolie Fijne krimpfolie als halve buisfolie (polyolefine) is uitermate geschikt voor diverse verpakkingsmachines en één van de meest gebruikte materialen voor geautomatiseerde verpakkingen in het bedrijfsleven en commercie. Een halve busfolie heeft één open zijde, waardoor het product snel en eenvoudig in te pakken is. Bedankt voor de

BF-AF “Anti Fog Film” Polyolefin Film – de Fijne Krimpfolie voor Voedingsmiddelen

De fijne krimpfolie is zeer transparant en glanzend met een schitterende buitenkant.

Als elektronisch vernette folie heeft “BF-AF AntiFog” uitstekende seal- en krimpeigenschappen en is 100% voedselveilig. Deze fijne krimpfolie is ook 100% recycleerbaar in de LDPE04-cyclus.

Een voorbeeld uit het brede assortiment high-end kwaliteitsfolies van Schlichter GmbH en de perfecte oplossing voor uw levensmiddelenverpakking.

Topkwaliteit polyolefine fijne krimpfolie

Onze polyolefinefolie is verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en kwaliteitsniveaus, horizontaal en onbedrukt tot en met een 10-kleuren rotatiediepdruk, en kan eventueel ook op maat gemaakt worden naar uw wensen. Polyolefinepapier is een van de meest gebruikte materialen voor verpakkingspapier.

Kenmerken van polyolefinefolies als fijne krimpfolie

Polyolefinefolies (POF) zijn na het krimpen nog steeds elastisch en vallen op door hun stevige en glanzende structuur. Omdat de ingrediënten op een opvallende manier gepresenteerd kunnen worden, zijn onze polyolefine fijne krimpfolies ideaal voor goederen die bedoeld zijn om omgekeerd gebruikt te worden. Polyolefinefolies zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, waaronder soorten en diktes, expliciet en onbedrukt, maar ook met UV-bescherming of speciale perforaties.

Verpacking tools en tools van één soort

Het zeer gespecialiseerde servicepakket bestaat uit een uitgebreid machineprogramma voor alle bewerkingen en een grote verscheidenheid aan folies met een sterke focus op zeer robuuste, uiterst transparante, elektronisch vernette polyolefinefolies en fijne krimpfolies.

Extra informatie: – https://www.schlichter.com/nl/krimpfolie-van-polyolefin/

Telefoon: +49 (0)7123 97 99 0

info@schlichter.com

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *