BOPP-Folie, Opp Folie, Pp Folie, Polypropyleenfolie - Schlichter GmbH

BOPP-Folie, Opp Folie, Pp Folie, Polypropyleenfolie – Schlichter GmbH

Schlichter GmbH bietet erstklassige PP-Folien und Polypropylenfolien. Verpackungslösungen, die Qualität und Nachhaltigkeit vereinen. Jetzt informieren und bestellen!

Schlichter GmbH is er trots op alleen het beste te leveren. Hun BOPP-films en polypropyleenfilms staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Deze films bieden uitstekende barrière-eigenschappen en zorgen ervoor dat uw producten vers en beschermd blijven, ongeacht de omstandigheden. Met de films van Schlichter GmbH kunt u erop vertrouwen dat uw producten in veilige handen zijn.

Duurzaamheid in de kern

In de milieubewuste wereld van vandaag staat duurzaamheid voorop. Schlichter GmbH begrijpt deze behoefte en heeft duurzaamheid geïntegreerd in haar kernactiviteiten. Hun films zijn milieuvriendelijk en recyclebaar, waardoor de ecologische voetafdruk van uw verpakking wordt verkleind. Door voor Schlichter GmbH te kiezen investeert u niet alleen in kwaliteit; je draagt ook bij aan een groenere planeet.

Breed scala aan toepassingen

Veelzijdigheid is het sleutelwoord in de verpakkingswereld, en ook op dit vlak levert Schlichter GmbH. Hun BOPP- en polypropyleenfilms vinden toepassingen in verschillende industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, cosmetica en meer. Wat uw verpakkingsbehoeften ook zijn, Schlichter GmbH heeft een oplossing op maat voor u.

Apparatuur voor verpakkingen gemaakt door experts met meer dan 30 jaar ervaring Wij bieden flexibele en innovatieve verpakkingsoplossingen die precies aansluiten op uw wensen als fabrikant van folieverpakkingsapparatuur en systeemaanbieder voor verpakkingsoplossingen.

Verpakkingsmachines van Schlichter voldoen aan de eisen van hedendaagse verpakkingsprocedures en zorgen voor maximale productiviteit. Wij zijn uw one-stop-shop voor verpakkingsoplossingen met ons uitgebreide assortiment accessoires, verticale flyers en advies en training van het hoogste niveau.

Producten veilig en betaalbaar verpakt

De juiste verpakking beschermt voedsel tegen vocht, damp en andere omgevingsinvloeden. Folieverpakkingen zijn verbazingwekkend betaalbaar, kosteneffectief, flexibel en transporteerbaar met veel minder ruimte dan andere verpakkingsmaterialen. Professionele en geavanceerde verpakkingstechnologie helpt hierbij. Talrijke bedrijven verpakken hun producten veilig en snel voor verkoop, transport en opslag met behulp van moderne, technologisch geavanceerde en procesbetrouwbare verpakkingssystemen van Schlichter GmbH.

Schlichter GmbH is gespecialiseerd in innovatieve verpakkingsoplossingen die technologie en materiaal uit één bron combineren.

Omdat ze afhankelijk zijn van de specificaties van het product, de soort en kwaliteit van het papier, de dikte van het materiaal en de betrouwbaarheid van het dienstverlenende personeel, is de prijsinformatie niet bindend (benaderinggarantie).

Onze grote voorraad moederrollen polyolefine fijne krimpfolies, BOPP-folies, milieu- en biofolies en PVC-folies stelt ons in staat uw folie-eisen aan te passen en voortdurend klaar te staan om te leveren, zelfs op korte termijn indien nodig. Wij beschikken over een groot filmmagazijn met tot 700 ton synthetische films – riet geconverteerd of op masterrollen die op korte termijn kunnen worden geconverteerd om aan uw eisen te voldoen. Deze grote opslagcapaciteit stelt ons in staat alle verpakkingsfolies individueel, op maat en snel te leveren.

Als u een bezoek wilt brengen:- https://www.schlichter.com/nl/verpakkingsfolies/bopp-folie/

Telefoon: +49 (0)7123 97 99 0

info@schlichter.com

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *